top of page

  ELIEN LEMENU

  • interieurarchitect  - KASK Gent

  • architect - Universiteit Antwerpen

  • mede-oprichter Shout! interieur & schrijnwerkerij

  • architect bij Spoor 9 Architecten 

  • oprichter en architect bij kluster

kluster

 

 

een kluster van materialen

Een kwalitatief eindresultaat staat of valt met de 'juiste' materialen. Het gaat daarbij om mooie en duurzame materialen én aan een budgetconforme prijszetting. Daarbovenop en niet onbelangrijk is dat een materiaal als correct wordt ervaren als er een match ontstaat met de andere aanwezige materialen binnen de bredere omgeving.  

 

een kluster van ambachten

De vertaling van ontwerp naar realiteit ligt finaal in handen van de aannemer(s) en vakmannen. Kluster zet daarom bewust in op intensieve communicatie met alle betrokkenen. Aangezien de vakman het ontwerp van de (interieur)architect in uitvoering brengt, evalueren we grondig elke oplevering, om zo bij de volgende opdracht nog beter en gerichter advies te geven. 

 

'k luster, West-Vlaams voor 'ik luister'

Last but not least, willen we tijdens de ontwerpfase zeer nauw samenwerken
met U, de bouwheer/-vrouw. We geloven dat zowel de insteek van de bouwheer als de deskundigheid en creativiteit van Kluster resulteert in een prachtontwerp. De eigen smaak en functionele wensen gecombineerd met onze creativiteit, advies en ervaring maakt elk ontwerp persoonlijk met net de juiste hoeveelheid extra pit en wow-gevoel.

bottom of page